HOLISTISCHE MASSAGE

aanwezig zijn in je eigen lichaam

DE HOLISTISCHE VISIE

De holistische visie stelt dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en afgescheidenheid een illusie. Met andere woorden: Alles en iedereen is onderdeel van een en hetzelfde bewustzijn. Zo ben jij simpelweg een andere ik.

Op persoonlijk niveau betekent dit dat alles in jouw ervaring onderdeel is van wie jij bent. Zo ben jij niet alleen een lichaam, maar ook gedachten, gevoelens en zelfs je omgeving.

Vanuit het holistisch perspectief is alles goed zoals het nu is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je het leven altijd zo ervaart. Soms komen we in situaties die we pijnlijk vinden, of leven we volgens gedachten die ons klein houden. Dit kan zich vastzetten in je lichaam.

DE HOLISTISCHE MASSAGE

De langzame aanraking van een holistische massage nodigt je uit zonder oordeel aanwezig te zijn en te voelen wat er van binnen leeft.

Tijdens de massage kan je je bewust worden van spanning en ontspanning in je lichaam. Ook kunnen er gedachten, gevoelens en herinneringen naar boven komen die gezien willen worden. Door hier ruimte aan te geven, kan je dieper in jezelf ontspannen.

Als masseur draag ik zorg voor een veilige ruimte en aandachtige aanraking, waarin jij helemaal jezelf mag zijn. Jij doet de rest.

Je zal merken dat je elke massage dieper kan zakken en andere delen van jezelf ontdekt.

Het is fijn om na je massage rustig aan te kunnen doen. Soms voel je pas na afloop wat er losgekomen is.

TARIEVEN

Standaard€ 60*60 min.*
Luxe€ 80*90 min.*
Traject v.a. 4 sessies€ 50*60 min.*
* TIJDSDUUR TOTAAL
Het aantal minuten die hierboven vermeld worden, is feitelijke massagetijd. Ontvangst en afronding nemen in totaal zo’n 20 minuten in beslag, deze tijd komt bovenop bovenstaande tijdsduur en zit inbegrepen in het tarief.
NEEM CONTACT OP