INNER TRIBE

Er wordt gewerkt aan de Inner Tribe, een online omgeving waar allerlei adem- en lichaamswerk terug te vinden is. Waar je verder kan verdiepen vanuit de comfort van je eigen huis.

Ik hou van het woord Tribe. Een tribe, een zelf gekozen familie, een stam waar gelijkgestemden samenkomen, uitwisselen, elkaar ontmoeten en verwelkomen.

De tribe biedt zowel content om zelf mee aan de slag te gaan, als een omgeving waar je met gelijkgestemden kan verbinden. En, op nieuwe programma’s krijg je voorrang.

Check Facebook, Instagram en deze website voor updates. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief – deze zal in juli verschijnen.

HOME SESSIONS

Een onderdeel van de Inner Tribe, is toegang de digitale content van Inner Journeys, waarmee je op eigen gelegenheid kan verdiepen, met de adem als grondtoon.

Denk aan ademsessies, meditaties, meerdaagse programma’s en video’s. Daarnaast is er de mogelijkheid je te verbinden met de online tribe community.

Ik geniet enorm van deze ontwikkeling en neem er de tijd voor.¬†Ondertussen deel ik met plezier een aantal video’s met je, zodat je alvast kan kennismaken met hoe ik werk.

WORKSHOPS

Ook ontstaan er mooie samenwerkingen met gelijkgestemde professionals:

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.