WEKELIJKSE ONLINE ADEMCIRKEL

Wegens covid ben ik begonnen met het faciliteren van een online veld waarin we wekelijks samenkomen om langere tijd bewust verbonden te ademen.

Tegen mijn persoonlijke verwachting in, ben ik enthousiast over de bedding en diepgang die hier ervaren wordt.

Met de bewust verbonden ademhaling als instrument en mijn stem en muziek ter ondersteuning, nodig ik je uit te blijven ademen, precies daar waar je bent, in wat zich in het huidige moment aandient.

Dit alles vanuit de comfort van je eigen thuis. Je bent van harte welkom.

Naast deze wekelijkse ademcirkel, faciliteer ik ook maandelijks een ademcirkel voor vrouwen, zie Women Breathe Worldwide.

Behoefte aan meer informatie vooraf?
Even bellen mag natuurlijk: 06 30014567.

DETAILS

Elke editie starten we met een korte meditatie, check-in en uitleg over breathwork. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel is het fijn als je relaxte kleding aan hebt en een plekje voor jezelf hebt gemaakt waar je ontspannen kan liggen.

 • Dinsdagavond via Zoom
 • 19.30u – 21.30u
 • Inloop vanaf 19.15u
 • € op donatiebasis

Voor deze online variant is de betaling op donatiebasis, naar eigen draagkracht. Via een open Tikkie kan je overmaken wat je wilt.

Je kan er ook voor kiezen een referentie te schrijven via Facebook, Google of een persoonlijk bericht (zodat ik je woorden anoniem kan delen).

AANMELDEN

Wanneer je je inschrijft via de agenda, ontvang je een mail met praktische details.

 • september22dinsdag
  Online ademcirkel
  19:30 21:00Zoom Online Space
 • september29dinsdag
  Online ademcirkel
  19:30 21:00Zoom Online Space

UPDATE: In juli en augustus komen er mogelijk wat nieuwe data online voor live samenkomsten, hou de website in de gaten. Blijf op de hoogte via Facebook, of schrijf je in voor de updates via de mail.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.