RECLAIM YOUR SUPERPOWERS

meerdere ademsessies per dag, yoga, verdieping, intentie, ontspanning en energie!

ADEMWEEKEND: RECLAIM YOUR SUPERPOWERS

Kom in één weekend op adem, tot inzicht en met uitzicht tot een nieuwe levenshouding. Yoga, verdieping, intentie, ontspanning en energie! 

Tijdens een Reclaim Your Superpowers ademweekend gaan we je leven veranderen door je adempatroon te veranderen. Adem is onze directe verbinding met de bron van het leven. Zonder adem is er geen leven en zoals we ademen…. zo leven we.

Als je het leven volledig wilt omarmen dan zal je volledig moeten inademen. Wanneer je dit doet, zal je meer energie en verbeteringen in je gezondheid ervaren. Ik nodig je uit om jezelf dit prachtige weekend cadeau te doen.

TRANSFORMATIONAL BREATH®

Transformational Breath® geeft je de kans om positieve veranderingen in je leven te maken. Gedurende het weekend zul je gesloten gebieden in je lichaam gaan openen zodat de adem vrij kan doorstromen waardoor je de volledige potentie van je adem kunt benutten om het leven te creëren wat jij wenst.

Sluit vrede met je verleden, zodat je je volledig kunt richten op het nu waarin je je hoogste dromen kunt manifesteren. Je zal elke dag worden begeleid naar nieuwe  ervaringen die je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid zullen verbeteren. Daarnaast zal je informatie ontvangen over jouw unieke adempatroon, hoe het je leven beïnvloedt en hoe je het kunt veranderen.

DE BEGELEIDING

Het Reclaim Your Superpower weekend organiseer ik samen met Wilna Eenkhoorn, seniortrainer Transformational Breath®. En dat is een hele mooie mix – vind ik zelf. Wilna is een unieke trainer, die vol liefde kan begeleiden en zorgdragen voor een integer proces. Ik zelf ben, naast TB® Trainer, ook opgeleid in het systemisch werken en dat perspectief neem ik mee in mijn begeleiding. Wij werken samen vanuit speelsheid, vreugde, verdieping, confrontatie en stilte.

Omdat ademwerk heel direct de diepte in gaat, is een veilige bedding essentieel. Wilna en ik werken samen met een aandachtig team van ademcoaches, die jou gedurende het weekend aandachtig begeleiden bij jouw persoonlijke proces.

We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons er enorm op je te mogen begeleiden. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Meer over Wilna kan je lezen in het interview met Wilna in Yoga International of op haar website. Meer over mij kan je hier lezen, bekijken in dit filmpje, dit interview, of checken via Facebook.

Wilna Eenkhoorn | senior trainer | paradijsopaarde.nu | 0621541229
Lo Hermsen | trainer en organisatie | innerjourneys.nl | 0630014567

DETAILS

Datum6 -7 -8 december 2019
Vrijdagavond  18.00u incl. diner t/m zondagmiddag 17.00u.
LocatieParadijs op aarde, Noordermeerweg 13, Creil
Prijs€595 / vroegboekkorting tot 31 augustus: €495
InclusiefMeerdere ademsessies per dag, yoga, lekker eten, verblijf op landgoed

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met me op. Ik beantwoord ze graag.